Infoa
Tommi | 1.4.2013 | 08:00

Kuka

36-vuotias, isä, yrityskauppias, Zeppelin-manageri, The Jouluporsaiden tuottaja, Haittaveron perustajajäsen. Sivutoiminen juomakyy, jolla säännöllinen juomapalsta Etelä-Suomen Sanomissa ja epäsäännöllisiä kirjoituksia mm. aikakauslehdissä. Vetää myös viinikursseja ja -maistoja sekä matkustaa mielellään hyvän viinin ja muunkin juoman perässä.

Mitä mukaan autiolle saarelle?

Valkoista – Riesling
Punaista – Sangiovese, Pinot Noir, Syrah
Kuplivaa – Kypsät vuosikertasamppanjat, Moscato d’Asti, Pihamaan Viherkuohu
Makeaa – Portviinit, jääviinit, Tokaji Essencia
Ruskeaa – Rochefort 10

Mitä

Ennakkoluulotonta ja monipuolista sisältöä maailman parhaista ruokajuomista ja maataloustuotteiden valtiaista. Arjen ajankäyttöhaasteiden ohjaamana pääosin tiiviitä viiniarvioita, mutta kylkiäisenä kaupan myös juomamaailman uutisvirtaa, haastatteluita, messu- ja matkaraportteja sekä sekalaisia havaintoja maailman menosta.

Miksi

Viini on hyvän ruoan paras kaveri. Viini on iloa ja hyvää oloa. Viini on kulttuuria. Viini yhdistää ja rakastuttaa. Viini on optimismia, filosofiaa ja ikuista oppimista. Viini on historian kaikuja, aika- ja sohvamatkailua sekä kauniita ja joskus kipeitäkin muistoja. Niin, ja viiniä kohtuullisesti nauttimalla säästyisi yhteisiä rahojamme 10 miljoonaa euroa, joka päivä.

Kenelle

Noviiseille, normeille, friikeille.

 

Kommentit

kommenttia